Diskusní téma: Diskuze
Re: Re: Re: ggg
Nestranný fanoušek | 20.06.2011
Je rozdíl mezi "utekl" a "byl vyhozen" =) To vám váš božskej chlapeček neříkal? :P
Re: Takže
Machi | 20.06.2011
sory za spam omylem
Takže
Machi | 20.06.2011
Chlapci sezona se hraje na body ne na to že se řekne porazili sme ty a ty tak sme lepši :D...A poslouchat v Novosedlech kecy že sme si koupili zápas mezi Novosedlama a Zbyšovem je pěkně debilni...A to že ste chtěli kupovat zápas s našema žákama a s Novosedlama to už tady nikdo nenapiše co :D ale hlavně že Ivančice si všechno koupi všechno si vybreči :) Nehrajte si na poctivy a nevinný!
Re: Re: Re: Re: ggg
Machi | 20.06.2011
Chlapci sezona se nehraje na jeden zápas my sme se za jaro zvedli a to nám pomohlo, vy ste hráli na podzim my na jaře... a poslouchat v Novosedlech kecy že sme si koupili zápas mezi Novosedlama a Zbyšovem to je trošku debilni :D a že vy ste chtěli kupovat zápas s našema žákama, že ste chtěli podmazat Novosedly to už tady nikdo nenapiše ale Ivančice ty si koupi všechno, nedělejte ze sebe slušny a nevinný.
šruma | 19.06.2011
přesně tak Peťo, je vidět že jsou trapní já bych se nikdy nesnížil k tomu vysmívat se lidem, kteří nad náma vyhráli a přiznávám, že byly novosedly lepší stejně nám můžou být oba "kluby" i když přece jen skončili 3. !!
Re: Re: ggg
Pecan st. | 19.06.2011
To co tady píšou Ivančice+Novosedly je ubohé.Podry, dík co jsi tady napsal. Plně s tebou souhlasím a nedivím se že jsi z Ivančic utekl:)))
šruma | 19.06.2011
hoši Podry má pravdu, vy se jděte vysrat a potkáme se příští sezónu na hřišti tam vám spadnou ty vaše huby!!! nemůžu se na vás dočkat ...
Re: Re: ggg
čmuchyn | 19.06.2011
naprosto souhlasím :) s podrym ;)
Re: ggg
Podry | 19.06.2011
Mi jsme nebyly marní,byly jste prostě lepší,ale lepší jen v tu danou chvíli na hřišti.Jinak v ničem jiném..Sportovní chování na bodu mrazu!!:-DA už vůbec sme tam nepřijeli jako machýrci namistrovaní!!Šli jsme tam prostě stím že to uhrajem a podržíme si to bohužel jsme byli málo nahecování a nepodařilo se...A to že jste hráli v plný palbě proti nám vám taky nemůže nikdo vyčítat ale může vám každej vyčítat to že Ivančáci pustili vašemu Ačku zapas aby se udrželi a vy pak zato tam nepostavite proti dorostu Ivančic hráče:-DA at nikdo neříka že to tak není protože sama jista osoba z Ivančic mě to potvrdila!...A to že Ivančice jsou první s ostudou a mi druzí s čístým dobrým svědomím je taky pravda...Ivančice se zachovali jako tým kterej prostě to první místo musel mít mermomoci..A i kdyby tam někdo zavama byl v utery a nabizel vam neco tak mi jako partia v kabině bysme to nedovolili,to bysme radši nenastoupili!!!A sedět večer a oslavovat stím že to první místo sme si vyplakali a nějak vyštengrovali by pro nás byla ostuda!!!Mi dokážem uznat a překousnout že vy ste byli lepší,žesme si to posrali samy,že ivančice jsou první ale nedokážem překousnout jakým způsobem o to první místo bojovali...A to že jsme prohráli tak důležitej zápas a potom si dokazali celou cestu všici zpívat se vztyčenou hlavou koupit si vínko a dokazat se bavit celej vecer(noc:-D) i přes to..tak to o tom dokazuje svoje...A to by se v ivančicich nestalo(nevyčítam,myslim v dobrém)ale je to tak a víte to...Sklopeny hlavy ticho v autobuse a kazdej truchlit u pocitace a nic nikam nenapsat nikam si nesednout....A dokazuje to aji to že zapas proti ivančicim byl zahran na jednotku a od hodně lidí od sopeře!!Jsem se dozvěděl že ZBÝŠOV vyhrál jen proto že tam bylo od všech srdíčko..!!A u ivančic 11 nemluvicích mrtvejch lidí...PS...To nejsou moje slova toto..!Neměli sme to lehký všici se proti nám chtěli vytáhnout protože věděli že jsme první ale nikdy jsme neudělali nic co by nám ktomu pomohlo...!!...A ten kdo to Bere jako vytahování a myslí si jací sme machýrci a jak moc nás to mrzi tak ste na omylu:)...FOTBAL se hraje pro zábavu a vysledky by měli bejt podle hráču jací jsou a co v sobě mají a né něco vyměnovat a kupovat bečky a kdo ví co ještě...Zdarec!
ggg
Hráš Novosedel | 19.06.2011
Překlep vy jste byly marní ne my ale to viděl každej:D